Åpen MR

Ved en MR-undersøkelse bruker man (i motsetning til ved røntgen og CT) ikke stråler, og metoden er derfor godt egnet ved undersøkelse av barn. Ved hjelp av sterke magnetfelt og radiobølger oppstår det bilder som viser ulike anatomiske strukturer som skiller seg tydelig fra hverandre, og selv svært små endringer blir synlige. Apparatet tar flere snittbilder fra det kroppsvevet som undersøkes. Slik kan man sette en nøyaktig diagnose og utarbeide en individuell behandlingsplan.

Høy pasientkomfort

I vanlige apparater ligger pasienten i et trangt rør. I kombinasjon med de bankelydene man hører, kan en slik undersøkelse føre til angst, blant annet hos pasienter som lider av klaustrofobi. For at vi skal kunne tilby pasientene våre best mulig komfort under undersøkelsen og fjerne eventuell angst, kan vi tilby et åpent MR-apparat. Vi benytter det nyeste innen MR-teknologi, i Europa er vi foreløpig de eneste, noe som gir oss omfattende, diagnostiske muligheter.

Priser

En standard MR-undersøkelse vil for privatpasienter bli avregnet i henhold til gjeldende gebyrordning for leger (GOÄ). For pasienter som betaler selv, er prisen mellom 350 euro (f. eks. ved MR av kne- eller skulderledd) og 450 euro (f.eks. MR av ryggrad, bekken og hode).

Gjør en avtale nå